Blogumuzdaki yazıya yorum yapılmıştır. Siteme Hosgeldiniz..

CashPirate Telefondan Para Kazanma (Android)

10 Şubat 2015 Salı tarihinde yazılmıştır.



Ödeme Kanıtı


Cash Pirate ile Kazanç Nedir ?

Cash Pirate. Android telefonunuzla size para kazandıran çok güzel bir uygulama. Bilmeyenler için bu tip uygulamaların çalışma mantığı, uygulamanın size offer (teklif) olarak sunduğu diğer android uygulama ve oyunlarını telefonunuza indirerek puan kazanma ve bu topladığınız puanlar belli bir seviyeye geldiği zaman paypal hesabınıza çekebilme diye özetleyebiliriz. Bu tip uygulamalar sayesinde hem yazılımcılar kendi uygulamalarını tanıtabiliyor. Aynı zamanda bizde hoşumuza gidenleri indirip kullanmanın yanında para kazanma imkanına da kavuşmuş oluyoruz. Minimum para çekme eşiği 2.5 $ bu da 2500 puan'a tekabül ediyor. Uygulamadan sunulan yazılımların 2 tip zorluk seviyesi var. Biri kolay biri çok zor olarak geçsede çok zor demesinin mantığını anlamış değilim  Çok zor yerine kolay ve zor olarak adlandırılabilirmiş. Kolay seviyesindeki uygulamalar size zor olanlara göre daha az puan kazandırıyor ama telefonunuza indirip sadece 1 kez çalıştırdıktan sonra hemen silebiliyorsunuz. Maksat kazanacağınız puan hesabınıza yansısın.
Çok Zor olarak adlandırılan seviyedeki uygulamalar ise size daha çok puan kazandırıyor fakat bu uygulamaları telefonunuza indirdikten ve 1 kere çalıştırdıktan sonra 3 gün boyunca telefonunuzda silmeden tutmalısınız. 3 gün dolduktan sonra yazılımı bir kez daha çalıştırıp , pending yani beklemede gözüken puanlarınız ana hesabınıza geçtiğinden emin olduktan sonra yazılımı silebiliyorsunuz. Fakat üsttede bahsettiğim gibi bazen öyle uygulama ve oyunlar çıkıyor ki, hoşunuza gidiyor yada işe yarar birşey olduğunu görüyorsunuz ve kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Uygulamadan hergün yeni teklifler çıkıyor. Bu sayede hergün devamlı puan kazanabiliyorsunuz.

Kayıt sırasında aşağıdaki kod numaramı kullanırsanız hem siz hem bende kazanmış olurum. Doğrudan 500 puan ile başlarsınız. Daha doğrusu bonusunuz bekleme durumundadır ve 1000 puanı geçtiğiniz anda hesabınıza yansır (bu bilgiyi ingilizce olarak FAQ kısmında görebilirsiniz) !!! Herhangi bir kod numarası kullanmazsanız 0 puan ile başlıyorsunuz..


KOD: HDRNAB

CashPirate Telefondan Para Kazanma (Android) için “0 yorum” bulunmaktadır.